Hardschuim installatie Betonvloer, Eb- en vloedvloer liften Kantinevloer liften Verzakte Kantinevloer liften Verzakte bedrijfshalvloer liften

Aanbouw vijzelen

Het vijzelen ofwel liften van uw aanbouw wordt mogelijk gemaakt door onze speciaal ontwikkelde injecteertechniek. Na het vijzelen en  stabiliseren van de fundering, word de betonvloer ondervult om een volledig gestabiliseerde aanbouw te creëren. Nadat de aanbouw weer hersteld is, heeft u weer een veilig gevoel in uw woning.

Door verzakte constructies te vijzelen en de fundering te stabiliseren, met de door ons ontwikkelde injecteer techniek, kunnen wij uw aanbouw tot op het oude niveau herstellen.  Dit wordt met geheel milieuvriendelijke methoden en materialen gedaan. Er gaat niets de grond in wat schadelijk is.

De vijzeltechniek van HeutermanGroep levert langdurige goede resultaten op. Duurzaamheid is het sleutelwoord en dat is precies wat u krijgt wanneer u met ons in zee gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt op de website de gegevens hiervoor terugvinden.

  • Aanbouw verzakt