Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroep

Bodemafdichting

Door grind- zand- en grondlagen te verharden, wordt het mogelijk om een bodemafdichting aan te brengen in de ondergrond.

Heuterman Groep is gespecialiseerd in het afdichten van de ondergrond, om stijgend grondwater tegen te gaan. De grondinjectie methodes waarmee wij werken, zijn zeer milieuvriendelijk. Er worden geen schadelijke producten gebruik om de grond te verharden en het levert langdurige effecten op. De toepassing is daarnaast divers. Zo kunnen wij door kunsthars te injecteren:

  • Zand- en grindlagen verlijmen
  • Funderingen stabiliseren bij niet geheide constructies
  • Waterdichte schermen aanbrengen bij bouw- en boorkuipen
  • Wellen dichten

Ook is het mogelijk om een grondstabilisatie uit te voeren, en kunnen wij een verticale constructieve grondinjectie voor u aanbrengen. Al onze producten zijn REACH gekeurd en daarnaast zijn wij natuurlijk voorzien van de benodigde certificaten.

Wij kunnen in samenwerking met CRUX Engineering een deskundig advies op het gebied van Geo Engineering leveren (bv. Plaxis berekening).

Ook kunt u zelf advies opvragen bij CRUX Engineering.

Bodem Afdichting