Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroep

Constructieve verticale kunsthars injectie

Door middel van het verharden van grind- zand- en grondlagen wordt het mogelijk om funderingen van bestaande gebouwen op te stabiliseren.

Heuterman Groep is gespecialiseerd in grondstabilisatie, en kan een verticale constructieve grondinjectie voor u aanbrengen. Al onze producten zijn REACH gekeurd en daarnaast zijn wij natuurlijk voorzien van de benodigde certificaten.

Wij kunnen in samenwerking met CRUX Engineering een deskundig advies op het gebied van Geo Engineering leveren (bv. Plaxis berekening).

Ook kunt u zelf advies opvragen bij CRUX Engineering.

De grondinjectie methodes waarmee wij werken zijn zeer milieuvriendelijk. Er worden geen schadelijke producten gebruik om de grond te verharden en het levert langdurige effecten op. De toepassing is daarnaast divers. Zo kunnen wij door kunsthars te injecteren:

  • Zand- en grindlagen verlijmen
  • Funderingen stabiliseren bij niet geheide constructies
  • Waterdichte schermen aanbrengen bij bouw- en boorkuipen
  • Wellen dichten

 

Constructieve grondinjectie


Hardheid injectielichaam

Bekijk en bepaal zelf de hardheid van ons geïnjecteerde product in de onderstaande video. Het zandpakket bestaat uit ziltig zeer fijn zand, de onderste meter is aangebracht in het grondwater. Verticale constructieve grondstabilisatie t.b.v. het uitgraven en bouwen van een kelder.