Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Vijzeltechniek

Funderingsproblemen kunnen veel schade veroorzaken aan uw huis. Deze problemen zijn vaak goed zichtbaar, doordat muren en beton gaan scheuren. Op termijn kan dit grotere, onnodige kosten met zich meebrengen. Daarom is het zaak dat u hier zo snel mogelijk bij bent. Funderingsproblemen worden vaak veroorzaakt door verzakkingen van de ondergrond. Er zijn verschillende vijzeltechnieken waarmee dit verholpen kan worden.

Door verzakte constructies te vijzelen en de fundering te stabiliseren, kunnen wij uw schuur of berging ophogen c.q. liften en tot op het oude niveau herstellen. Dit kunnen wij doen door middel van ons ontwikkelde injecteer techniek, waardoor ervoor gezorgd wordt dat deze in de toekomst niet meer kan verzakken. Dit wordt met geheel milieuvriendelijke methodes en materialen gedaan. Er gaat niets de grond in wat schadelijk is.

De vijzeltechniek van Heuterman Groep levert langdurige goede resultaten op. Duurzaamheid is het sleutelwoord en dat is precies wat u krijgt wanneer u met ons in zee gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier.

Heuterman Groep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.


  • Aanbouw verzakt