Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Verzakte betonvloeren of betonpad in glas- en tuinbouw liften

Door middel van de Kunsthars injectiemethode van Heuterman Groep kunnen instabiele en verzakte vloeren snel en effectief weer op niveau worden ‘gelift’. Hierdoor kunt u tijd en kosten besparen. Wanneer een betonvloer verzakt is, wordt er vaak aan renoveren gedacht. Maar verzakkingen zijn snel, zonder hoge kosten of veel overlast, op te lossen.

Met het vloerliftsysteem van Heuterman Groep is het mogelijk om met behulp van Hardschuim-injecties een verzakte betonvloer omhoog te tillen, alle holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken.

Voor hallen in de landbouw en kassen van een kwekerij, biedt deze techniek een ideale oplossing.  Door verzakking kan bij Eb en Vloedsystemen een dusdanig groot hoogteverschil ontstaan dat het eb en vloedsysteem niet meer functioneert. Heuterman Groep brengt deze betonnen vloer weer op niveau. Tevens beschikken wij over een mobiele installatie, waardoor wij ook kunnen werken op lastig bereikbare plaatsen.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim erg licht van gewicht en kan het dus geen verzakkingsproblemen veroorzaken en het is makkelijk toepasbaar. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Gebruik het contactformulier op onze website www.heutermangroep.nl, om ons te bereiken voor meer informatie.

Heuterman Groep is werkzaam binnen Nederland en België.

.

Offerte-aanvragen

Ophogen betonvloer

  • Betonpad ophogen, kwekerij
    Betonpad ophogen, kwekerij

Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie