Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Schuren en bergingen ophogen

In Nederland zijn diverse plaatsen waar de ondergrond inklinkt door veen lagen, inpoldering of nivellerende waterstanden. Op termijn kan dit grotere, onnodige kosten veroorzaken. Het is dan ook zaak dat u hier zo snel mogelijk bij bent. Funderingsproblemen worden vaak veroorzaakt door verzakkingen van de ondergrond. Er zijn verschillende vijzeltechnieken waarmee dit verholpen kan worden.

Regelmatig ontvangen wij de vraag: kunt u mijn schuur of berging liften of ophogen, zodat er geen regenwater meer naar binnen loopt? Schuren en bergingen die verzakken omdat de ondergrond inklinkt, kunnen wij terug plaatsen op het bestaande niveau. Hiervoor gebruiken wij een snel hardend Aminoplast hardschuim. Wij brengen uw schuur of berging eerst omhoog, en na volledige uitharding wordt uw schuur verder naar het gewenste niveau gebracht en gestabiliseerd.

Een verzakte schuur, berging of bouwsel kunnen wij op deze manier op hoogte terug zetten. Dit wordt met geheel milieuvriendelijke methoden en materialen gedaan. Er gaat niets de grond in wat schadelijk is.

De vijzeltechniek van HeutermanGroep levert langdurige goede resultaten op. Duurzaamheid is het sleutelwoord en dat is precies wat u krijgt wanneer u met ons in zee gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt op de website de gegevens hiervoor terugvinden www.heutermangroep.nl.

HeutermanGroep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.

  • Schuren vijzelen en liften hardschuim