Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Riool vulling

Wanneer riool- en leidingstelsels buiten werking worden gesteld en niet verwijderd kunnen worden,  kunt u problemen voorkomen door ons in te schakelen. Als u de leiding open laat, kan dit problemen veroorzaken. Denk hierbij aan zaken als ongedierte, gasvorming, en verzakkingen. Riool vulling en het vullen van leidingen is de oplossing die u zoekt. Door hardschuim met rg (= rowes gewicht van 22 kg/m³) in de leidingen te spuiten, wordt de leiding volledig afgesloten.

Het hardschuim QS2025 dat HeutermanGroep gebruikt, is van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam. Bovendien kent het nog tal van andere voordelen. Zo is het een goedkoper alternatief dan schuimbeton. Het is licht in gewicht, wat belangrijk is, omdat het dan geen verzwaring van de ondergrond veroorzaakt. Het vullen van een tussenruimte is geen probleem, het is elastisch materiaal waardoor het gefixeerd verpompt  kan worden tussen een oude en nieuwe buis. Daarnaast is het ook zeer milieuvriendelijk.

Met onze milieuvriendelijke methodes en materialen hoeft u zich nooit zorgen te maken over het werk dat wij verrichten. Onze ervaren vakmensen leveren uitstekende kwaliteit binnen een geringe tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier.

Bestekgegevens (Rsu bestand) worden op aanvraag geleverd.

HeutermanGroep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.

Aansluitinstructies t.b.v. rioolvullingen

  • Riool vulling


Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie