Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Stootplaat ondervullen

Het komt vaak voor dat er holleruimten zich onder stootplaten bevinden, dit door het inklinken van zand, uitspoelingen en verzakkingen.

Door middel van injectie apparatuur word Qs2050 hardschuim onder de stootplaat gebracht en uithard zonder te expanderen. Met het vloerliftsysteem van Heuterman Groep is het mogelijk om met behulp van Hardschuim-injecties een stootplaat omhoog te tillen, of alleen holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim makkelijk toepasbaar, erg licht van gewicht en kan het dus geen verzakkingsproblemen veroorzaken. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik de contactgegevens op de website www.heutermangroep.nl, om ons te bereiken voor meer informatie.

Werkwijze:

  • Doormiddel van diamantboormachine holleruimte aanboren
  • holleruimte inspecteren d.m.v. camera
  • plaatsen injectiepluggen
  • holleruimte vullen met QS2050 hardschuim
  • tijdens het vullen de weg monitoren door middel van digitale ontvangers
  • herstellen van de boorgaten met mortel en koud-asfalt

Gebruik de contactgegevens op de website www.heutermangroep.nl, om ons te bereiken voor meer informatie.

Heuterman Groep is werkzaam binnen  Nederland en België.