Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Stootplaat ondervullen

Het komt vaak voor dat holle ruimtes onder stootplaten zich bevinden, dit door het inklinken van zand, uitspoelingen en verzakkingen.

Door middel van injectie apparatuur word QS2050 hardschuim onder de stootplaat gebracht en uitgehard zonder te expanderen. Met het vloerliftsysteem van Heuterman Groep is het mogelijk om met behulp van Hardschuim-injecties een stootplaat omhoog te tillen of alleen holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim makkelijk toepasbaar, erg licht van gewicht en kan het dus geen verzakkingsproblemen veroorzaken. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik ons contactformulier op onze website om ons te bereiken voor meer informatie.

Werkwijze:

  • door middel van diamantboormachine holle ruimtes aanboren
  • holle ruimte inspecteren d.m.v. camera
  • plaatsen injectiepluggen
  • holle ruimte vullen met QS2050 hardschuim
  • tijdens het vullen de weg monitoren door middel van digitale ontvangers
  • herstellen van de boorgaten met mortel en koud-asfalt

Heuterman Groep is werkzaam binnen  Nederland en België.


Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie