Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Tunnels en mijnschachten vullen

Tunnels en mijnschachten vullen

Wij vullen alles op!

Tunnels, mijnschachten, constructies, duikers of pijpleidingen…

Het Aminoplast hardschuim dat Heuterman Groep gebruikt is van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam. Bovendien kent het nog tal van andere voordelen. Zo is het een goedkoper alternatief dan schuimbeton. Het is licht in gewicht, wat belangrijk is, omdat het dan geen verzwaring van de ondergrond veroorzaakt. Daarnaast is het ook zeer milieuvriendelijk.

Met onze milieuvriendelijke methoden en materialen hoeft u zich nooit zorgen te maken over het werk dat wij verrichten. Onze ervaren vakmannen leveren binnen een geringe tijd uitstekende kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het vullen van een tunnel, constructie, of mijnschacht met hardschuim QS2040.

Duiker vullen

Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie