Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Leidingvulling, Volschuimen van rioolstelsel, rioolvulling bij riool reconstructies

Wanneer riool- en leidingstelsels buiten werking worden gesteld en niet verwijderd kunnen worden,  kunt u problemen voorkomen door ons in te schakelen. Als u de leiding open laat kan dit problemen veroorzaken, zoals ongedierte, gasvorming, en verzakkingen. Leidingvulling en/of het volschuimen van een riool is de oplossing die u zoekt. Door hardschuim met rg (= rowes gewicht van 22 kg/m³) in de leidingen te spuiten, wordt de leiding volledig afgesloten.

Het hardschuim QS2025 dat Heuterman Groep gebruikt, is van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam. Bovendien kent het nog tal van andere voordelen. Zo is het een voordelig alternatief op schuimbeton. Het is licht in gewicht, wat belangrijk is, omdat het dan geen verzwaring van de ondergrond veroorzaakt. Het vullen van een tussenruimte is geen probleem, het is elastisch materiaal waardoor het gefixeerd verpompt kan worden tussen een oude en nieuwe buis. Daarnaast is het ook zeer milieuvriendelijk.

Met onze milieuvriendelijke methodes en materialen hoeft u zich nooit zorgen te maken over het werk wat wij verrichten. Onze ervaren vakmensen leveren uitstekende kwaliteit binnen een geringe tijd. Gebruik ons contactformulier op onze website om meer informatie te ontvangen over onze werkzaamheden of het aanvragen van een offerte.

Bestekgegevens (Rsu bestand) worden op aanvraag geleverd.

Heuterman Groep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.

Aansluitinstructies t.b.v. rioolvullingen

  • Leidingvulling