Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Holle ruimte vullen

Bij een ‘holle ruimte’ denken wij aan uitspoelingen onder bruggen en viaducten of stootplaten bij kunstwerken die gaan verzakken. Wij kunnen dit makkelijk en snel verhelpen door de holle ruimtes te vullen met een Aminoplast hardschuim met een rowes gewicht van >40 kg/m³, die snel uithardt en afgewerkt kan worden, waardoor er zo min mogelijk oponthoud is voor het overig verkeer.

Ook konijnenholen zijn een gevaar bij wegen en rails. Met het door ons speciaal ontwikkelde kleine schuimpistool, kan men er verzekerd van zijn dat de konijnenholen volledig worden opgevuld met Aminoplast hardschuim QS2030 met rowes gewicht van >30 kg/m³ en voorkomt dit verzakkingen.

Het Aminoplast hardschuim dat Heuterman Groep gebruikt is van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam. Bovendien kent het nog tal van andere voordelen. Zo is het een goedkoper alternatief dan schuimbeton. Het is licht in gewicht, wat belangrijk is, omdat het dan geen verzwaring van de ondergrond veroorzaakt. Daarnaast is het ook zeer milieuvriendelijk.

Met onze milieuvriendelijke methoden en materialen hoeft u zich nooit zorgen te maken over het werk wat wij verrichten. Onze ervaren vakmensen leveren binnen een geringe tijd uitstekende kwaliteit.  Neem contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier.