Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Woonhuis- en garage vloer liften, herstel van uw betonvloer, verzakte betonvloer liften

Woningvloer verzakt? Heuterman Groep lift uw betonvloer op het gewenste niveau. In de jaren 80 zijn veel vloeren in woningen op zand gelegd, ook wel zwevende vloer genoemd. De betonvloeren gaan vaak na vele jaren, of door het nivelleren van waterstanden, zakken en scheef liggen. Dit kunnen wij oplossen door een constructief hardschuim onder de vloer te laten vloeien. Door de vloer hiermee op hoogte te leggen, geeft dit de vloer draagkracht over het gehele oppervlak. Hierbij word de ondergrond niet verzwaard en is de kans op verdere verzakking uitgesloten.

Door pluggen in de betonvloer te plaatsen, en deze met hardschuim te vullen, wordt de vloer gelift en op elk gewenst niveau gebracht. Na het liften worden de pluggen verwijderd en werken wij de vloer weer af. U ziet niets van onze bewerking terug, behalve dat uw vloer weer op de gewenste hoogte ligt.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim erg licht van gewicht en kan het dus niet meer zwaarte problemen veroorzaken en is het makkelijk toepasbaar. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing en het is goedkoper dan uw vloer te vernieuwen. Gebruik ons contactformulier op onze website om ons te bereiken voor meer informatie.

Heuterman Groep is werkzaam binnen Nederland en België.


  • Garagevloer ophogen

Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie