Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Verzakte bedrijfsvloer herstellen en op niveau brengen

Doorgaans is het niet nodig om uw bedrijfsvloer leeg te halen en de bedrijfsvoering stil te leggen voor het ophogen en herstellen van de verzakte betonvloer.

Wanneer er zware machines op staan, bijvoorbeeld een computer gestuurde draaibank van 10.000 kg, geeft dit geen problemen bij het liften van een verzakte betonvloer.

Wij zijn bereid om buiten uw werktijden te werken, zodat u geen oponthoud heeft wanneer de verzakte vloer wordt gelift. Ook in een supermarkt, winkel of kantoorruimte, waar klanten of personeel overdag aanwezig zijn, ondervindt u geen hinder van de werkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een mobiele installatie, waardoor wij kunnen werken op lastig bereikbare plaatsen.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim makkelijk toepasbaar, erg licht van gewicht en kan het dus geen verzakkingsproblemen veroorzaken. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik ons contactformulier op onze website om ons te bereiken voor meer informatie.

HeutermanGroep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen


Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie