Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Liften verzakte vloer

Door pluggen strategisch te plaatsen, is het mogelijk om de betonvloer te liften en weer op het oude niveau te brengen.

Wanneer een ondergrond veel belasting krijgt te verduren of niet voldoende verdicht is, kan deze op den duur verzakken. De verzakte betonvloer kan een gevaarlijke situatie opleveren, die eenvoudig te vermijden is. In plaats van uw bedrijfsvloer, winkelvloer, garagevloer, robotbaan in een kwekerij, enz.. te vernieuwen, kunnen wij dit probleem  eenvoudig voor u oplossen, herstel zonder dat de gehele vloer vervangen hoeft te worden. Met behulp van onze techniek, kunnen wij vloeren liften.

Een voordeel van ons product is dat het product snel uithardt. Wanneer de betonvloer niet tussen funderingen is gelegd (bv. in kwekerijen en kassen) vloeit ons hardschuim er niet onderuit.

Door pluggen in de betonvloer te plaatsen en deze met hardschuim te vullen, word de vloer gelift en op elk gewenst niveau gebracht. Na het liften worden de pluggen verwijderd en werken wij de vloeren netjes af. U ziet vrijwel niets van onze bewerking terug, behalve dat uw vloer weer op de gewenste hoogte ligt.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim erg licht van gewicht en kan het dus geen verzakkingsproblemen veroorzaken. Bovendien is het makkelijk toepasbaar. Daarnaast is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik ons contactformulier op onze website om ons te bereiken voor meer informatie.

HeutermanGroep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.