Hardschuim installatieBetonvloer, Eb- en vloedvloer liftenKantinevloer liftenVerzakte Kantinevloer liftenVerzakte bedrijfshalvloer liftenBetonvloer liften ophogen HeutermanGroepPersleiding tussen ruimte vullen Bergen op ZoomHolleruimte detecteren en opvullen

Verzakte betonvloer liften herstellen en op niveau brengen

Wanneer een ondergrond veel belasting krijgt te verduren of niet voldoende verdicht is, kan deze op den duur inzakken. De verzakte betonvloer kan onnodig een gevaarlijke situatie opleveren, die eenvoudig te vermijden is. In plaats van uw betonvloer, bedrijfsvloer, winkelvloer, garagevloer, robotbaan in een kwekerij, enz.. te vernieuwen, kunnen wij dit probleem eenvoudig voor u oplossen, zonder dat de gehele vloer vervangen hoeft te worden. Met behulp van onze techniek, kunnen wij uw vloer liften.

Een voordeel van ons product is dat het product snel uithardt. Wanneer de betonvloer niet tussen funderingen is gelegd (bv. in kwekerijen en kassen), vloeit ons hardschuim er niet onderuit.

Door pluggen in de betonvloeren te plaatsen, en deze met hardschuim te vullen, wordt de vloer gelift en op elk gewenst niveau gebracht. Na het liften worden deze pluggen verwijderd en werken wij de vloeren weer netjes af. U ziet niets van onze bewerking terug, behalve het feit dat uw vloeren weer op de gewenste hoogte liggen.

Deze methode kent veel voordelen. Zo is het hardschuim erg licht van gewicht en kan het dus geen zwaarte problemen veroorzaken. Ook beschikken wij over een mobiele installatie, waardoor wij kunnen werken op lastig bereikbare plaatsen. Ons makkelijk toepasbare product is een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik ons contactformulier op de website om ons te bereiken voor meer informatie.

HeutermanGroep, voor Nederland en België zijn wij werkzaam vanuit Gelderland regio Arnhem – Nijmegen.

  • Garagevloer ophogen

Contact

  • U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Heuterman Groep. Heeft u vragen over betonvloer liften, betonvloer ophogen, riool- en leidingvulling, holle ruimte vulling, grondstabilisatie, vijzelen en ophogen van objecten? Er staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Verificatie